Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Spiegelau

Willsberger Anniversary cognacglas 4-Pack 19 cl

Willsberger Anniversary cognacglas 4-Pack 19 cl är ett whiskey- eller cognacsglas med en strålande tjusig design i kategorin whiskey- och cognacsglas från Spiegelau. Du kan köpa den hos RoyalDesign för beloppet 599 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Willsberger Anniversary cognacglas 4-Pack 19 cl från Spiegelau

Spiegelau Willsberger passar perfekt på ett festlig bord på grund av dess enkla men eleganta design. Willsberger kollektionen erbjuder ett stort urval av Spiegelau glas för rött vin, vitt vin, Whisky, konjak eller en cocktail och Grappa.

Söker du ännu mer info om Willsberger Anniversary cognacglas 4-Pack 19 cl från tillverkaren Spiegelau? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Whiskey- och cognacsglas.

  • Produktnamn: Willsberger Anniversary cognacglas 4-Pack 19 cl
  • Artikelnummer: 4689600635166953
  • Kategori: Whiskey- och cognacsglas
  • Varumärke: Spiegelau
  • Taggar:
  • Pris: 599 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Willsberger Anniversary cognacglas 4-Pack 19 cl från Spiegelau och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Willsberger Anniversary cognacglas 4-Pack 19 cl ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Spiegelau som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Willsberger Anniversary cognacglas 4-Pack 19 cl med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.