Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Orrefors

Difference Champagneglas Sparkling 31 cl

Difference Champagneglas Sparkling 31 cl är ett vinglas med en mycket snygg formgivning i kategorin vinglas från Orrefors. Du kan köpa den hos RoyalDesign för den nätta summan 374 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Difference Champagneglas Sparkling 31 cl från Orrefors

Difference är ett unikt vinkoncept med upplevelseglas som förstärker och framhäver vinets doft och smak. Form och funktion är noga utprovade: Difference är framtagen av Erika Lagerbielke, Sveriges främsta designer av servisglas, tillsammans med vinkännaren Bengt-Göran Kronstam. Skillnaden från andra vinglas är att Differenceglasen är designade efter vinets mognadsgrad istället för druvtyp eller region, som ofta kräver många olika typer av glas.

Söker du ännu mer info om Difference Champagneglas Sparkling 31 cl från tillverkaren Orrefors? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Vinglas.

REA på Difference Champagneglas Sparkling 31 cl

Just nu är det tillfällig REA på Difference Champagneglas Sparkling 31 cl och du kan köpa för 374 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 499 kr, vilket ger dig en rabatt på 25%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Difference Champagneglas Sparkling 31 cl
  • Artikelnummer: 4689600661550096
  • Kategori: Vinglas
  • Varumärke: Orrefors
  • Taggar:
  • Pris: 374 kr 499 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Difference Champagneglas Sparkling 31 cl från Orrefors och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Difference Champagneglas Sparkling 31 cl ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Orrefors som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 126 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.