Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@royaldesign.se
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Electrolux

Vattenkokare Modell EEWA7100W, Creme

Vattenkokare Modell EEWA7100W, Creme är en vattenkokare med en väldigt tjusig formgivning i kategorin vattenkokare från Electrolux. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 524 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Vattenkokare Modell EEWA7100W, Creme från Electrolux

Eleganta och funktionella vattenkokare från Electrolux. Perfekt för tillredning av heta drycker som kaffe och te.

Söker du ännu mer info om Vattenkokare Modell EEWA7100W, Creme från tillverkaren Electrolux? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Vattenkokare.

REA på Vattenkokare Modell EEWA7100W, Creme

Just nu är det tillfällig REA på Vattenkokare Modell EEWA7100W, Creme och du kan köpa för 524 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 699 kr, vilket ger dig en rabatt på 25%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Vattenkokare Modell EEWA7100W, Creme
  • Artikelnummer: 4689600665869681
  • Kategori: Vattenkokare
  • Varumärke: Electrolux
  • Taggar:
  • Pris: 524 kr 699 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Vattenkokare Modell EEWA7100W, Creme från Electrolux och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Vattenkokare Modell EEWA7100W, Creme ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Electrolux som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Vattenkokare Modell EEWA7100W, Creme med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.