Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
PARASOLLSKYDD

PARASOLLSKYDD 300-350

PARASOLLSKYDD 300-350 är en utemöbel med en läcker form i kategorin utemöbler från PARASOLLSKYDD. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 195 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om PARASOLLSKYDD 300-350 från PARASOLLSKYDD

Skydda ditt parasoll från väder och vind med ett praktiskt parasollskydd i plastbelagd polyester. Passar parasoll med diameter 300-350 cm.

Söker du ännu mer info om PARASOLLSKYDD 300-350 från tillverkaren PARASOLLSKYDD? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Utemöbler.

  • Produktnamn: PARASOLLSKYDD 300-350
  • Artikelnummer: 6362300579535030
  • Kategori: Utemöbler
  • Varumärke: PARASOLLSKYDD
  • Taggar: trädgårdstillbehör,utemöbler,utomhus,Överdrag,Överdrag-utemöbler
  • Pris: 195 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa PARASOLLSKYDD 300-350 från PARASOLLSKYDD och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på PARASOLLSKYDD 300-350 ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från PARASOLLSKYDD som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya PARASOLLSKYDD 300-350.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.