Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@royaldesign.se
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Rosenthal

Mesh Colours Uppläggningsfat 25cm, Aqua

Mesh Colours Uppläggningsfat 25cm, Aqua är ett uppläggningsfat med elegant & läcker design i kategorin uppläggningsfat från Rosenthal. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 439 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Mesh Colours Uppläggningsfat 25cm, Aqua från Rosenthal

Mesh servis från Rosenthal finns nu i tre nya härliga färger; Aqua, Walnut och Cream. Servisen är tillverkad i porslin och har en färgglaserad yta. Färgtonerna i turkost, brunt och beige ger en fin kontrast mot varandra och även till Mesh vit. Gör din servis personlig, mixa och matcha de olika färgerna så det passar dig och ditt hem. Tål diskmaskin, mikrovågsugn.

Söker du ännu mer info om Mesh Colours Uppläggningsfat 25cm, Aqua från tillverkaren Rosenthal? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Uppläggningsfat.

  • Produktnamn: Mesh Colours Uppläggningsfat 25cm, Aqua
  • Artikelnummer: 4689600660653626
  • Kategori: Uppläggningsfat
  • Varumärke: Rosenthal
  • Taggar:
  • Pris: 439 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Mesh Colours Uppläggningsfat 25cm, Aqua från Rosenthal och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Mesh Colours Uppläggningsfat 25cm, Aqua ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Rosenthal som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 61 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.