Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Eva Solo

Legio Ugnsform M, Vit

Legio Ugnsform M, Vit är en ugnsform med en ögonskön design i kategorin ugnsformar från Eva Solo. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 259 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Stilren och tidlös skapelse.

Mer info om Legio Ugnsform M, Vit från Eva Solo

Vacker och stilren porslinsserie Legio Nova från danska Eva Solo kännetecknas av dekorativa räfflade kanter som ramar in maten på ett elegant sätt. Inspirationen kommer från den tidigare klassiska Legio-servisen som med fördel kan kombineras med den nya. Servisdelarna är av högsta kvalitet, är stapelbara och tål maskindisk. I serien finns tallrikar, djupa tallrikar och skålar. Det är 10 års porslinsgaranti på serien Legio Nova.

Söker du ännu mer info om Legio Ugnsform M, Vit från tillverkaren Eva Solo? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Ugnsformar.

REA på Legio Ugnsform M, Vit

Just nu är det tillfällig REA på Legio Ugnsform M, Vit och du kan köpa för 259 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 499 kr, vilket ger dig en rabatt på 48%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Legio Ugnsform M, Vit
  • Artikelnummer: 4689600654609868
  • Kategori: Ugnsformar
  • Varumärke: Eva Solo
  • Taggar:
  • Pris: 259 kr 499 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Legio Ugnsform M, Vit från Eva Solo och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Legio Ugnsform M, Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Eva Solo som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 241 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.