Varumärke
Rowico

ONSALA Mediabänk Vit Bred

ONSALA Mediabänk Vit Bred är en tv-bänk med ljuvlig och dekorativ formgivning i kategorin tv-bänkar från Rowico. Du kan köpa den hos Soffadirekt för beloppet 1 895 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Stilren och tidlös skapelse. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om ONSALA Mediabänk Vit Bred från Rowico

Denna vita TV-bänk är både modern och stilren med topp och hylla av tonat glas. TV-bänken är praktisk med förborrade hål för sladd och kabel så du lätt kan hantera dina enheter. En mediabänk med attityd!

Söker du ännu mer info om ONSALA Mediabänk Vit Bred från tillverkaren Rowico? Klicka på knappen ovan till Soffadirekt för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just TV-bänkar.

  • Produktnamn: ONSALA Mediabänk Vit Bred
  • Artikelnummer: 5447900195336258
  • Kategori: TV-bänkar
  • Varumärke: Rowico
  • Taggar: tv-bänkar
  • Pris: 1 895 kr
  • Säljs hos: Soffadirekt
 
  • Om du är intresserad av att köpa ONSALA Mediabänk Vit Bred från Rowico och klickat dig vidare till butiken Soffadirekt så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ONSALA Mediabänk Vit Bred ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Rowico som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ONSALA Mediabänk Vit Bred.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.