Varumärke
Rowico

HASSLÖV TV-bänk Vit

HASSLÖV TV-bänk Vit är en tv-bänk med mycket tilltalande design i kategorin tv-bänkar från Rowico. Du kan köpa den hos Soffadirekt för köpesumman 6 595 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Mycket hög kvalitét.

Mer info om HASSLÖV TV-bänk Vit från Rowico

HASSLÖV är en elegant vit TV-bänk i klassisk stil, utfört av italienska möbelsnickare med känsla för kvalitet och utsökt design. Denna mediabänk i vitbetsat massivt lövträ, är både vacker och praktisk med rymliga skåp, en låda och ett praktiskt hyllplan. Ett gediget hantverk som är en riktig pärla i TV-rummet!

Söker du ännu mer info om HASSLÖV TV-bänk Vit från tillverkaren Rowico? Klicka på knappen ovan till Soffadirekt för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just TV-bänkar.

  • Produktnamn: HASSLÖV TV-bänk Vit
  • Artikelnummer: 5447900195341541
  • Kategori: TV-bänkar
  • Varumärke: Rowico
  • Taggar: tv-bänkar
  • Pris: 6 595 kr
  • Säljs hos: Soffadirekt
 
  • Om du är intresserad av att köpa HASSLÖV TV-bänk Vit från Rowico och klickat dig vidare till butiken Soffadirekt så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på HASSLÖV TV-bänk Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Rowico som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya HASSLÖV TV-bänk Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.