Varumärke
Rowico

GRIMTON Mediabänk Vit

GRIMTON Mediabänk Vit är en tv-bänk med en spännande design i kategorin tv-bänkar från Rowico. Du kan köpa den hos Soffadirekt för beloppet 1 595 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om GRIMTON Mediabänk Vit från Rowico

En häftig TV-bänk med svart glasskiva, svarta glashyllor och vita trädetaljer som ger ett exklusivt inytryck. TV-bänken är inte bara snygg att se på, den är också praktisk och har två lådor samt förborrade hål för både sladd och kabel som gör det enkelt för dig att hålla snyggt bland dina enheter.

Söker du ännu mer info om GRIMTON Mediabänk Vit från tillverkaren Rowico? Klicka på knappen ovan till Soffadirekt för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just TV-bänkar.

  • Produktnamn: GRIMTON Mediabänk Vit
  • Artikelnummer: 5447900195336356
  • Kategori: TV-bänkar
  • Varumärke: Rowico
  • Taggar: tv-bänkar
  • Pris: 1 595 kr
  • Säljs hos: Soffadirekt
 
  • Om du är intresserad av att köpa GRIMTON Mediabänk Vit från Rowico och klickat dig vidare till butiken Soffadirekt så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på GRIMTON Mediabänk Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Rowico som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya GRIMTON Mediabänk Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.