Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Hay

Waffle handduk 50x70, blå

Waffle handduk 50x70, blå är en textilprodukt med en strålande tjusig design i kategorin textil från Hay. Du kan köpa den hos RUM21 för den nätta summan 139 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Denna produkt är blå.

Mer info om Waffle handduk 50x70, blå från Hay

Waffle handduk från HAY. En riktigt snygg handduk till ditt badrum. Handduken har ett våfflat mönster och är tillverkad i 100 % bomull. Med små medel som att byta färg på handukar så kan du få ett badrum som känns som nytt! Handduken är 50x70 cm.

Söker du ännu mer info om Waffle handduk 50x70, blå från tillverkaren Hay? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Textil.

  • Produktnamn: Waffle handduk 50x70, blå
  • Artikelnummer: 2714700818062293
  • Kategori: Textil
  • Varumärke: Hay
  • Taggar: badrum,badtextilier,handduk,textil,textil-badtextilier-handduk
  • Pris: 139 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Waffle handduk 50x70, blå från Hay och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Waffle handduk 50x70, blå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Hay som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 361 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.