Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Marimekko

Tiiliskivi påslakan enkel, svart/vit

Tiiliskivi påslakan enkel, svart/vit är en textilprodukt med behaglig formgivning i kategorin textil från Marimekko. Du kan köpa den hos RUM21 för det bra priset 895 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om Tiiliskivi påslakan enkel, svart/vit från Marimekko

Tiiliskivi påslakan från Marimekko. Ett härligt mönstrat påslakan-set för enkelsäng. Detta snygga set behöver inte döljas av något överkast. Puffa upp kuddarna, kryp ner under täcket och du får garanterat en skön natts sömn.

Söker du ännu mer info om Tiiliskivi påslakan enkel, svart/vit från tillverkaren Marimekko? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Textil.

  • Produktnamn: Tiiliskivi påslakan enkel, svart/vit
  • Artikelnummer: 2714700796346871
  • Kategori: Textil
  • Varumärke: Marimekko
  • Taggar: hem,hem-och-trädgård,och,påslakan,sängkläder,textil,textil-sängkläder-påslakan,trädgård
  • Pris: 895 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Tiiliskivi påslakan enkel, svart/vit från Marimekko och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Tiiliskivi påslakan enkel, svart/vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Marimekko som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Tiiliskivi påslakan enkel, svart/vit med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.