Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Marimekko

Rötti handduk 50x100, röd/rosa

Rötti handduk 50x100, röd/rosa är en textilprodukt med en praktfull design i kategorin textil från Marimekko. Du kan köpa den hos RUM21 för beloppet 199 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Denna produkt är i färgen röd.

Mer info om Rötti handduk 50x100, röd/rosa från Marimekko

Rötti handduk från Marimekko. En härlig handduk i härliga färger. Den blir en dekorativ detalj för ditt badrum, med fina detaljer och små knep så känns det som nytt! Handduken är 50x100 cm.

Söker du ännu mer info om Rötti handduk 50x100, röd/rosa från tillverkaren Marimekko? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Textil.

  • Produktnamn: Rötti handduk 50x100, röd/rosa
  • Artikelnummer: 2714700171892354
  • Kategori: Textil
  • Varumärke: Marimekko
  • Taggar: badrum,badtextilier,handduk,textil,textil-badtextilier-handduk
  • Pris: 199 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Rötti handduk 50x100, röd/rosa från Marimekko och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Rötti handduk 50x100, röd/rosa ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Marimekko som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 301 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.