Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Dirty Linen

Dirty V kuddfodral 70x100, blue shade

Dirty V kuddfodral 70x100, blue shade är en textilprodukt med en mycket snygg formgivning i kategorin textil från Dirty Linen. Du kan köpa den hos RUM21 för det trevliga priset 2 495 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Dirty V kuddfodral 70x100, blue shade från Dirty Linen

Dirty V örngott från Dirty Vinen. Ett mjukt och skönt örngott där rynkor är helt okej, till och med perfekt. Örngottet är enfärgat i en härlig nyans. Fodralet passar till en kudde med måttet 100x70 cm. Våga mixa och matcha med örngott och påslakan, blanda stilar och färger. Tänk på att sängkläderna är en del av inredningen i ett sovrum och behöver inte skymmas av ett överkast. Namnet Dirty V, där V står för Velvet, dvs. sammet som örngottet är tillverkat av. Levereras utan innerkudde.

Söker du ännu mer info om Dirty V kuddfodral 70x100, blue shade från tillverkaren Dirty Linen? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Textil.

  • Produktnamn: Dirty V kuddfodral 70x100, blue shade
  • Artikelnummer: 2714700080795284
  • Kategori: Textil
  • Varumärke: Dirty Linen
  • Taggar: hem,hem-och-trädgård,och,rngott,sängkläder,textil,textil-sängkläder-rngott,trädgård,Ã?rngott
  • Pris: 2 495 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Dirty V kuddfodral 70x100, blue shade från Dirty Linen och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Dirty V kuddfodral 70x100, blue shade ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Dirty Linen som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Dirty V kuddfodral 70x100, blue shade med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.