Varumärke
SoffaDirekt

DEER Lime Kudde 50X50

DEER Lime Kudde 50X50 är en textilprodukt med en mycket snygg formgivning i kategorin textil från SoffaDirekt. Du kan köpa den hos Soffadirekt för det trevliga priset 264 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om DEER Lime Kudde 50X50 från SoffaDirekt

Nordisk inredning och Skandinavisk design har alltid varit inspirerad av djur och natur. Att pryda din soffa med en kudde från naturen ger rummet det lilla extra och gör rummet harmoniskt. Våga blanda storlekar, färger och mönster så får du din prägel på din soffa.

Söker du ännu mer info om DEER Lime Kudde 50X50 från tillverkaren SoffaDirekt? Klicka på knappen ovan till Soffadirekt för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Textil.

  • Produktnamn: DEER Lime Kudde 50X50
  • Artikelnummer: 5447900196049283
  • Kategori: Textil
  • Varumärke: SoffaDirekt
  • Taggar: prydnadskuddar,textil
  • Pris: 264 kr
  • Säljs hos: Soffadirekt
 
  • Om du är intresserad av att köpa DEER Lime Kudde 50X50 från SoffaDirekt och klickat dig vidare till butiken Soffadirekt så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på DEER Lime Kudde 50X50 ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SoffaDirekt som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya DEER Lime Kudde 50X50.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.