Varumärke
SoffaDirekt

CONTRAST Kudde 40X40 Lime/Lila

CONTRAST Kudde 40X40 Lime/Lila är en textilprodukt med en mycket snygg formgivning i kategorin textil från SoffaDirekt. Du kan köpa den hos Soffadirekt för priset 135 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om CONTRAST Kudde 40X40 Lime/Lila från SoffaDirekt

Den enfärgade kudden 'Contrast' får sitt namn av den kontrastfärgade kant som är påsydd runt kudden. Kederkanten ger en extra effekt och gör den ännu snyggare att matcha med andra kuddar i andra färger och mönster. Att blanda, kombinera och mixa våra olika kuddar ger din soffa ett helt annat intryck - och självklart både mjuk och härlig komfort.

Söker du ännu mer info om CONTRAST Kudde 40X40 Lime/Lila från tillverkaren SoffaDirekt? Klicka på knappen ovan till Soffadirekt för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Textil.

  • Produktnamn: CONTRAST Kudde 40X40 Lime/Lila
  • Artikelnummer: 5447900196050309
  • Kategori: Textil
  • Varumärke: SoffaDirekt
  • Taggar: prydnadskuddar,textil
  • Pris: 135 kr
  • Säljs hos: Soffadirekt
 
  • Om du är intresserad av att köpa CONTRAST Kudde 40X40 Lime/Lila från SoffaDirekt och klickat dig vidare till butiken Soffadirekt så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på CONTRAST Kudde 40X40 Lime/Lila ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SoffaDirekt som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya CONTRAST Kudde 40X40 Lime/Lila.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.