Varumärke
SoffaDirekt

COLDVIEW Kudde 50X50 Vol. 1

COLDVIEW Kudde 50X50 Vol. 1 är en textilprodukt med en mycket snygg formgivning i kategorin textil från SoffaDirekt. Du kan köpa den hos Soffadirekt för beloppet 264 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om COLDVIEW Kudde 50X50 Vol. 1 från SoffaDirekt

Coldview vol. 1 och vol. 2 är ett set kuddar där landskapsmotivet breder ut sig över två stora kuddar. Ett elegant motiv som enkelt kan göras mer diskret genom att bara vända på kudden. På baksidan finns nämligen det klassiska Hound Tooth-mönstret.

Söker du ännu mer info om COLDVIEW Kudde 50X50 Vol. 1 från tillverkaren SoffaDirekt? Klicka på knappen ovan till Soffadirekt för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Textil.

  • Produktnamn: COLDVIEW Kudde 50X50 Vol. 1
  • Artikelnummer: 5447900196055851
  • Kategori: Textil
  • Varumärke: SoffaDirekt
  • Taggar: prydnadskuddar,textil
  • Pris: 264 kr
  • Säljs hos: Soffadirekt
 
  • Om du är intresserad av att köpa COLDVIEW Kudde 50X50 Vol. 1 från SoffaDirekt och klickat dig vidare till butiken Soffadirekt så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på COLDVIEW Kudde 50X50 Vol. 1 ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SoffaDirekt som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya COLDVIEW Kudde 50X50 Vol. 1.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.