Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Ylva Skarp

Presence Poster 50x70 cm

Presence Poster 50x70 cm är en tavla / poster med en läcker form i kategorin tavlor & posters från Ylva Skarp. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 350 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Stilren och tidlös skapelse. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Presence Poster 50x70 cm från Ylva Skarp

Moderna stilrena posters med karaktär av Ylva Skarp. Posterna har varierande tryck som utstrålar en rå och mystisk känsla. Posterna har starka citat som får en att stanna upp och tänka efter. Posterna är tryckta på 220 grams papper. Posterna levereras i ett svart papprör, ram ingår inte.

Söker du ännu mer info om Presence Poster 50x70 cm från tillverkaren Ylva Skarp? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Tavlor & Posters.

REA på Presence Poster 50x70 cm

Just nu är det tillfällig REA på Presence Poster 50x70 cm och du kan köpa för 350 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 500 kr, vilket ger dig en rabatt på 30%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Presence Poster 50x70 cm
  • Artikelnummer: 4689600643099016
  • Kategori: Tavlor & Posters
  • Varumärke: Ylva Skarp
  • Taggar:
  • Pris: 350 kr 500 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Presence Poster 50x70 cm från Ylva Skarp och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Presence Poster 50x70 cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Ylva Skarp som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 150 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.