Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Sverigemotiv

Hovet Stockholm Poster 61x91cm

Hovet Stockholm Poster 61x91cm är en tavla / poster med mycket tilltalande design i kategorin tavlor & posters från Sverigemotiv. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 799 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Mycket hög kvalitét.

Mer info om Hovet Stockholm Poster 61x91cm från Sverigemotiv

Grafiskt tryck av Hovet i Stockholm från Sverigemotiv. En poster i svart och vitt som är ett måste för alla hockeyfans. Klassisk ishockeymark och Hovet är idag hemmaarena för AIK och Djurgårdens IF. Oavsett vilket av lagen du stöttar så är det här postern för dig. Screentryckt på 170g kvalitetspapper. Ram ingår ej.

Söker du ännu mer info om Hovet Stockholm Poster 61x91cm från tillverkaren Sverigemotiv? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Tavlor & Posters.

  • Produktnamn: Hovet Stockholm Poster 61x91cm
  • Artikelnummer: 4689600654328119
  • Kategori: Tavlor & Posters
  • Varumärke: Sverigemotiv
  • Taggar:
  • Pris: 799 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Hovet Stockholm Poster 61x91cm från Sverigemotiv och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Hovet Stockholm Poster 61x91cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Sverigemotiv som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Hovet Stockholm Poster 61x91cm med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.