Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Sverigemotiv

Eriksbergskranen Göteborg Poster 61x91cm

Eriksbergskranen Göteborg Poster 61x91cm är en tavla / poster med en vacker utformning i kategorin tavlor & posters från Sverigemotiv. Du kan köpa den hos RoyalDesign för priset 799 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Mycket hög kvalitét.

Mer info om Eriksbergskranen Göteborg Poster 61x91cm från Sverigemotiv

Grafiskt tryck av Eriksbergskranen i Göteborg från Sverigemotiv. Kranen byggdes 1969 och är även känd som Eriksbergs Bockkran. Här finns möjlighet att pryda sin vägg med en bit av Göteborgs historia. Letar du efter ett typiskt motiv från härliga Göteborg och samtidigt lite industrikänsla så är denna poster perfekt för dig. Screentryckt på 170g kvalitetspapper. Ram ingår ej.

Söker du ännu mer info om Eriksbergskranen Göteborg Poster 61x91cm från tillverkaren Sverigemotiv? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Tavlor & Posters.

  • Produktnamn: Eriksbergskranen Göteborg Poster 61x91cm
  • Artikelnummer: 4689600661134005
  • Kategori: Tavlor & Posters
  • Varumärke: Sverigemotiv
  • Taggar:
  • Pris: 799 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Eriksbergskranen Göteborg Poster 61x91cm från Sverigemotiv och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Eriksbergskranen Göteborg Poster 61x91cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Sverigemotiv som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Eriksbergskranen Göteborg Poster 61x91cm med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.