Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Rosendahl

Kökshandduk 50x70cm, Vit

Kökshandduk 50x70cm, Vit är en tapet med praktfull formgivning i kategorin tapeter från Rosendahl. Du kan köpa den hos RoyalDesign för köpesumman 69 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Kökshandduk 50x70cm, Vit från Rosendahl

Nanna Ditzel (1923-2005) är en av dansk designs "Grand Old Lady" och var under hela sin fantastiska karriär nyfiken på att blanda olika verksamhetsområden och utforska andra kreativa discipliner. Serien Kors & tvärs är framtagen i samarbete med Rosendahl och kommer ursprungligen från en tapet som Ditzel designade på 1950-talet. Serien får nu en ny tolkning inom en unik värld för kök och hem.

Söker du ännu mer info om Kökshandduk 50x70cm, Vit från tillverkaren Rosendahl? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Tapeter.

  • Produktnamn: Kökshandduk 50x70cm, Vit
  • Artikelnummer: 4689600638925946
  • Kategori: Tapeter
  • Varumärke: Rosendahl
  • Taggar:
  • Pris: 69 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Kökshandduk 50x70cm, Vit från Rosendahl och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Kökshandduk 50x70cm, Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Rosendahl som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 431 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.