Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Anitha Schulman

Chili Djup Tallrik Ø21cm

Chili Djup Tallrik Ø21cm är en tallrik med en mycket snygg formgivning i kategorin tallrikar från Anitha Schulman. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 239 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Chili Djup Tallrik Ø21cm från Anitha Schulman

Djup tallrik från Anitha Schulman. Porslinet har en härlig bård med havsmotiv. Hitta din favorit bland sju färger eller varför inte kombinera olika färger för en modern och kreativ dukning. Alla produkter från Anitha Schulman är tillverkade i Småland, Sverige - som är känt för sitt högkvalitativa porslin världen över. Tål maskindisk.

Söker du ännu mer info om Chili Djup Tallrik Ø21cm från tillverkaren Anitha Schulman? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Tallrikar.

  • Produktnamn: Chili Djup Tallrik Ø21cm
  • Artikelnummer: 4689600645901136
  • Kategori: Tallrikar
  • Varumärke: Anitha Schulman
  • Taggar:
  • Pris: 239 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Chili Djup Tallrik Ø21cm från Anitha Schulman och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Chili Djup Tallrik Ø21cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Anitha Schulman som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 261 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.