Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Flos

Zeppelin 2 Taklampa, Vit

Zeppelin 2 Taklampa, Vit är en taklampa med tilldragande & förtjusande design i kategorin taklampor från Flos. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 101 270 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Zeppelin 2 Taklampa, Vit från Flos

Zeppelin är ännu en briljant taklampa designad av Marcel Wanders. Wanders har lagt ner stor möda I denna vackert formade taklampa som kommer I två modeller. Den första är lämpad för ett lågt tak, den andra för ett högre tak.

Söker du ännu mer info om Zeppelin 2 Taklampa, Vit från tillverkaren Flos? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Taklampor.

  • Produktnamn: Zeppelin 2 Taklampa, Vit
  • Artikelnummer: 4689600662111924
  • Kategori: Taklampor
  • Varumärke: Flos
  • Taggar:
  • Pris: 101 270 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Zeppelin 2 Taklampa, Vit från Flos och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Zeppelin 2 Taklampa, Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Flos som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Zeppelin 2 Taklampa, Vit med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.