Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Secto Design

Victo 4250 Taklampa, Björk

Victo 4250 Taklampa, Björk är en taklampa med en väldigt tjusig formgivning i kategorin taklampor från Secto Design. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 7 063 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är i färgen vit. Mycket hög kvalitét. Träslaget björk som den är skapad utav ger en ljus och behaglig känsla till ditt hem. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Victo 4250 Taklampa, Björk från Secto Design

Victo 4250 från Secto Design, formgiven av arkitekten Seppo Koho. Victo lampan är tillverkad för hand av skickliga finska finsnickare med finskt kvalitet material. Victo lampan passar naturligt bra in överallt med sina fridfulla graciösa form. Vit textilsladd, vit takkåpa och vit kontakt ingår.

Söker du ännu mer info om Victo 4250 Taklampa, Björk från tillverkaren Secto Design? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Taklampor.

  • Produktnamn: Victo 4250 Taklampa, Björk
  • Artikelnummer: 4689600658315689
  • Kategori: Taklampor
  • Varumärke: Secto Design
  • Taggar:
  • Pris: 7 063 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Victo 4250 Taklampa, Björk från Secto Design och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Victo 4250 Taklampa, Björk ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Secto Design som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Victo 4250 Taklampa, Björk med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.