Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@royaldesign.se
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Le Klint

UnderCover Searocks taklampa+3 färg.folier,M,Akryl

UnderCover Searocks taklampa+3 färg.folier,M,Akryl är en taklampa med en tilldragande design i kategorin taklampor från Le Klint. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 1 257 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om UnderCover Searocks taklampa+3 färg.folier,M,Akryl från Le Klint

Denna lampan i transparent akryl utgör grunden för UnderCover serien. Denna består av tre taklampor i olika storlekar S, M och L. Grund idén för lampan är att ge dig frihet i ditt val av belysning. Kollektionen med innerskärmar är enorm, med olika mönster och färger. Det är bara att ta loss ena innerskärmen på lampan och ersätta den med en eller flera nya. Det gör din lampa både unik och speciell.

Söker du ännu mer info om UnderCover Searocks taklampa+3 färg.folier,M,Akryl från tillverkaren Le Klint? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Taklampor.

REA på UnderCover Searocks taklampa+3 färg.folier,M,Akryl

Just nu är det tillfällig REA på UnderCover Searocks taklampa+3 färg.folier,M,Akryl och du kan köpa för 1 257 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 1 795 kr, vilket ger dig en rabatt på 30%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: UnderCover Searocks taklampa+3 färg.folier,M,Akryl
  • Artikelnummer: 4689600641446037
  • Kategori: Taklampor
  • Varumärke: Le Klint
  • Taggar:
  • Pris: 1 257 kr 1 795 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa UnderCover Searocks taklampa+3 färg.folier,M,Akryl från Le Klint och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på UnderCover Searocks taklampa+3 färg.folier,M,Akryl ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Le Klint som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa UnderCover Searocks taklampa+3 färg.folier,M,Akryl med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.