Varumärke
Om Designtorget:
Kända och okända designers
Bästa presentbutiken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@designtorget.se
08-462 35 20
designtorget.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning

Taklampa Shine koppar

Taklampa Shine koppar är en taklampa med behaglig formgivning i kategorin taklampor. Du kan köpa den hos Designtorget för köpesumman 995 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Kommer passa perfekt i exempelvis ditt kök. Den koppar som pryder denna designprodukt ger den en lyster och lyxkänsla som är svårslagen.

Mer info om Taklampa Shine koppar

Stilren taklampa med kopparfinish med matchande takkopp. Perfekt att ha i köket ovanför matbordet eller över skrivbordet. Transparent kabel. Ensamrätt Designtorget. Jordad

Söker du ännu mer info om Taklampa Shine koppar? Klicka på knappen ovan till Designtorget för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Taklampor.

  • Produktnamn: Taklampa Shine koppar
  • Artikelnummer: 1056600857736746
  • Kategori: Taklampor
  • Taggar: belysning,lampor
  • Pris: 995 kr
  • Säljs hos: Designtorget
 
  • Om du är intresserad av att köpa Taklampa Shine koppar från och klickat dig vidare till butiken Designtorget så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Taklampa Shine koppar ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Designtorget får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Taklampa Shine koppar med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.