Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Flos

Skygarden 1 Eco Taklampa, Rostbrun

Skygarden 1 Eco Taklampa, Rostbrun är en taklampa med en läcker design i kategorin taklampor från Flos. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 18 840 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är i färgen vit. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Skygarden 1 Eco Taklampa, Rostbrun från Flos

Skygarden är del av Flos-kollektionen och designades av Marcel Wanders. Denna lampa kombinerar klassisk och modern stil på ett fantastiskt och unikt sätt. Toppen är mekanisk gjord med vit interör och ytan är färgad I olika färger.

Söker du ännu mer info om Skygarden 1 Eco Taklampa, Rostbrun från tillverkaren Flos? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Taklampor.

  • Produktnamn: Skygarden 1 Eco Taklampa, Rostbrun
  • Artikelnummer: 4689600660545820
  • Kategori: Taklampor
  • Varumärke: Flos
  • Taggar:
  • Pris: 18 840 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Skygarden 1 Eco Taklampa, Rostbrun från Flos och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Skygarden 1 Eco Taklampa, Rostbrun ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Flos som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Skygarden 1 Eco Taklampa, Rostbrun med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.