Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Herstal

Grass Taklampa

Grass Taklampa är en taklampa med en spännande design i kategorin taklampor från Herstal. Du kan köpa den hos RoyalDesign för den nätta summan 2 699 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Grass Taklampa från Herstal

Grass taklampa med en modern design, designen på lampan gör att den ger ett vackert behagligt ljus och passar bra in i alla typer av hem.

Söker du ännu mer info om Grass Taklampa från tillverkaren Herstal? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Taklampor.

REA på Grass Taklampa

Just nu är det tillfällig REA på Grass Taklampa och du kan köpa för 2 699 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 2 899 kr, vilket ger dig en rabatt på 7%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Grass Taklampa
  • Artikelnummer: 4689600643989399
  • Kategori: Taklampor
  • Varumärke: Herstal
  • Taggar:
  • Pris: 2 699 kr 2 899 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Grass Taklampa från Herstal och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Grass Taklampa ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Herstal som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Grass Taklampa med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.