Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Vita

Eos fjäderlampa skärm L, grå

Eos fjäderlampa skärm L, grå är en taklampa med en vacker utformning i kategorin taklampor från Vita. Du kan köpa den hos RUM21 för varukostnaden 1 990 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är blå. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Eos fjäderlampa skärm L, grå från Vita

Eos pendel från Vita, formgiven av Ravn Christensen. Nylansering! En romantisk lampa i grått som är tillverkad förhand av tunt papper och dunfjädrar. Lampan är fantastisk vacker och elegant och ger ett mjukt och varmt sken. För att få lampan fluffig: blås fjädrarna med en hårtork. Eos levereras endast som lampskärm, sladd och ljuskälla ingår ej. Fjädrarna är äkta fågeldun men ej från levande gäss. Citerat från leverantör: ''''Inga fjädrar tas från levande gäss. Fjädrarna är en biprodukt av livsmedelsindustrin. Så istället för att använda fjädrar för kuddar eller bränna dem, använder vi dem för fjäder-lampor''

Söker du ännu mer info om Eos fjäderlampa skärm L, grå från tillverkaren Vita? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Taklampor.

  • Produktnamn: Eos fjäderlampa skärm L, grå
  • Artikelnummer: 2714702027843334
  • Kategori: Taklampor
  • Varumärke: Vita
  • Taggar: belysning,belysning-lampor-taklampor,lampor,ljus,taklampor
  • Pris: 1 990 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Eos fjäderlampa skärm L, grå från Vita och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Eos fjäderlampa skärm L, grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Vita som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Eos fjäderlampa skärm L, grå med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.