Varumärke
Om Designonline:
Över 200 varumärken
Kunder i över 70 länder
Fri frakt över 499 kr

Kontakt:
[email protected]
0480 - 44 99 20
designonline.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Globen Lighting

Art Deco taklampa borstad mässing

Art Deco taklampa borstad mässing är en taklampa med en riktigt snygg design i kategorin taklampor från Globen Lighting. Du kan köpa den hos designonline.se för det trevliga priset 1 619 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Då produkten kostar över 499 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Delarna i mässing ger den ett lyster och känsla av modernt formspråk som ligger helt rätt i tiden.

Mer info om Art Deco taklampa borstad mässing från Globen Lighting

Söker du ännu mer info om Art Deco taklampa borstad mässing från tillverkaren Globen Lighting? Klicka på knappen ovan till designonline.se för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Taklampor.

  • Produktnamn: Art Deco taklampa borstad mässing
  • Artikelnummer: 4683600843397016
  • Kategori: Taklampor
  • Varumärke: Globen Lighting
  • Taggar: belysning,taklampor
  • Pris: 1 619 kr
  • Säljs hos: designonline.se
 
  • Om du är intresserad av att köpa Art Deco taklampa borstad mässing från Globen Lighting och klickat dig vidare till butiken designonline.se så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Art Deco taklampa borstad mässing ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Globen Lighting som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos designonline.se får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 499 kr. Detta innebär att du kan beställa Art Deco taklampa borstad mässing med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.