Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Vita

Acorn pendel, svart/mässing

Acorn pendel, svart/mässing är en lampprodukt från VITA Copenhagen med en riktigt snygg design i kategorin vita copenhagen från Vita. Du kan köpa den hos RUM21 för köpesumman 749 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Stilren och tidlös skapelse. Delarna i mässing ger den ett lyster och känsla av modernt formspråk som ligger helt rätt i tiden. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Acorn pendel, svart/mässing från Vita

VITA Acorn pendel från VITA. En modern lampa som ska likna ett ekollon. Lampan är av 3 delar, en silikon kopp tillsammans med ett yttre skal av glas och slutligen en inre yta i metall finish. Alla delar kommer ihop i den symfoniska designen som är VITA Acorn lampan. Perfekt liten lampa för den som vill ha en stilren lampa som ändå kan fånga ögat i rummet den hänger i. Upphängning ingår ej.

Söker du ännu mer info om Acorn pendel, svart/mässing från tillverkaren Vita? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just VITA Copenhagen.

  • Produktnamn: Acorn pendel, svart/mässing
  • Artikelnummer: 2714700562394743
  • Kategori: VITA Copenhagen
  • Varumärke: Vita
  • Taggar: belysning,belysning-lampor-taklampor,lampor,ljus,taklampor
  • Pris: 749 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Acorn pendel, svart/mässing från Vita och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Acorn pendel, svart/mässing ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Vita som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Acorn pendel, svart/mässing med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.