Varumärke
Om Svenssons i Lammhult:
Över 100 år i branschen
200 varumärken i utbudet
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
0472 - 487 00
svenssons.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
String furniture

Stringhylla lådhurts - vit

Stringhylla lådhurts - vit är en stringhylla med en läcker design i kategorin stringhylla från String furniture. Du kan köpa den hos Svenssons i Lammhult för det bra priset 2 775 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om Stringhylla lådhurts - vit från String furniture

String lådhurts med två lådor, försedda med samma runda handtag som luckorna till skåpen. Obs, levereras omonterat!

Söker du ännu mer info om Stringhylla lådhurts - vit från tillverkaren String furniture? Klicka på knappen ovan till Svenssons i Lammhult för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stringhylla.

  • Produktnamn: Stringhylla lådhurts - vit
  • Artikelnummer: 6605500558891077
  • Kategori: Stringhylla
  • Varumärke: String furniture
  • Taggar: hyllsystem
  • Pris: 2 775 kr
  • Säljs hos: Svenssons i Lammhult
 
  • Om du är intresserad av att köpa Stringhylla lådhurts - vit från String furniture och klickat dig vidare till butiken Svenssons i Lammhult så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Stringhylla lådhurts - vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från String furniture som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Stringhylla lådhurts - vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.