Varumärke
Om Designtorget:
Kända och okända designers
Bästa presentbutiken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
08-462 35 20
designtorget.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning

String tidskriftshylla valnöt

String tidskriftshylla valnöt är en stringhylla med en läcker design i kategorin stringhylla. Du kan köpa den hos Designtorget för varukostnaden 1 156 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om String tidskriftshylla valnöt

Hylla för dagstidningar och magasin i valnötfanér till din egen skräddarsydda Stringhylla. Denna hylla passar till metallgavlar som är 30 cm breda. Ej plexigavlar. Finns

Söker du ännu mer info om String tidskriftshylla valnöt? Klicka på knappen ovan till Designtorget för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stringhylla.

  • Produktnamn: String tidskriftshylla valnöt
  • Artikelnummer: 1056600857698835
  • Kategori: Stringhylla
  • Taggar: stringhyllor
  • Pris: 1 156 kr
  • Säljs hos: Designtorget
 
  • Om du är intresserad av att köpa String tidskriftshylla valnöt från och klickat dig vidare till butiken Designtorget så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på String tidskriftshylla valnöt ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Designtorget får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa String tidskriftshylla valnöt med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.