Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
VIPPSTOL

VIPPSTOL Turkos

VIPPSTOL Turkos är en stol med en väldigt tjusig formgivning i kategorin stolar från VIPPSTOL. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 495 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om VIPPSTOL Turkos från VIPPSTOL

VIPPSTOL solsäng i stål och textilene. En mycket praktisk stol som är helt hopfällbar och därmed perfekt att ta med sig till stranden eller på campingturen. Aluminium och textilene gör att den står emot väder och vind, och den går att luta helt bakåt. Lätt och bekvämt!Solstol i silverfärgat stål med turkos textilene.MåttBredd: 61 cmLängd: 165 cmTotalhöjd: 95 cm

Söker du ännu mer info om VIPPSTOL Turkos från tillverkaren VIPPSTOL? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar.

  • Produktnamn: VIPPSTOL Turkos
  • Artikelnummer: 6362300585431930
  • Kategori: Stolar
  • Varumärke: VIPPSTOL
  • Taggar: solstol,stolar,utomhus
  • Pris: 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa VIPPSTOL Turkos från VIPPSTOL och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på VIPPSTOL Turkos ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från VIPPSTOL som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya VIPPSTOL Turkos.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från VIPPSTOL