Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
VALPOLICELLA

VALPOLICELLA Stol Vit

VALPOLICELLA Stol Vit är en stol med en väldigt tjusig formgivning i kategorin stolar från VALPOLICELLA. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 595 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om VALPOLICELLA Stol Vit från VALPOLICELLA

VALPOLICELLA är en snygg och praktisk trädgårdsstol för den stilmedvetne. Den moderna designen med mjuka linjer skapar en trivsam stämning som smittar av sig på resten av uteplatsen. Stolens sits är tillverkad i plats och har ett underrede i kromat stål. Stolen är stapelbar för smidig förvaring under vinterhalvåret.Stapelbar stol med stomme i kromat stål och sits i vit plast.

Söker du ännu mer info om VALPOLICELLA Stol Vit från tillverkaren VALPOLICELLA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar.

  • Produktnamn: VALPOLICELLA Stol Vit
  • Artikelnummer: 6362300666013870
  • Kategori: Stolar
  • Varumärke: VALPOLICELLA
  • Taggar: matstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 595 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa VALPOLICELLA Stol Vit från VALPOLICELLA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på VALPOLICELLA Stol Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från VALPOLICELLA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya VALPOLICELLA Stol Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från VALPOLICELLA