Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ORION

ORION Klappstol Vit

ORION Klappstol Vit är en stol med ljuvlig och dekorativ formgivning i kategorin stolar från ORION. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 375 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om ORION Klappstol Vit från ORION

ORION är en serie möbler i shabby chic-stil. Dess utförande i aluminium påminner mycket om konstsmide. Här blandas klassiska former med moderna funktioner och både stolen och bordet är hopfällbara för praktisk förvaring. ORION-Serien innehåller även tre funktionella hyllor.Denna snygga klappstol med klassisk design är för dig som har ett öga för det gamla men samtidigt vill ta del nutidens fördelar. Konstruktionen gör stolen hopfällbar. Kombinera gärna ORION Stol med en av våra dynor för extra komfort.StorlekBredd: 42 cmDjup: 52 cmHöjd: 93 cmSitshöjd: 45 cmSitsdjup: 39 cm

Söker du ännu mer info om ORION Klappstol Vit från tillverkaren ORION? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar.

REA på ORION Klappstol Vit

Just nu är det tillfällig REA på ORION Klappstol Vit och du kan köpa för 375 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 395 kr, vilket ger dig en rabatt på 5%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: ORION Klappstol Vit
  • Artikelnummer: 6362300579496779
  • Kategori: Stolar
  • Varumärke: ORION
  • Taggar: balkongstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 375 kr 395 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ORION Klappstol Vit från ORION och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ORION Klappstol Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ORION som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ORION Klappstol Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.