Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
MARIEHOLM

MARIEHOLM Stol Röd

MARIEHOLM Stol Röd är en stol med elegant & läcker design i kategorin stolar från MARIEHOLM. Du kan köpa den hos Furniturebox för beloppet 545 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen röd. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om MARIEHOLM Stol Röd från MARIEHOLM

MARIEHOLM är en cafégrupp med robust sits och metallstomme i stolen som ger ett seriöst intryck, välj mellan en rad olika färger på stolens sits för att skräddarsy din utomhusplats!Modern stol i silverfärgad aluminium med röd plastsits. För dig som vill ha en trädgårdsstol med lite annorlunda design.Skötselråd aluminiumAluminium kräver ingen speciell skötsel, men bör rengöras regelbundet. Damma av möbeln och tvätta vid behov med ett milt rengöringsmedel. Om möbeln har inslag av trä bör dessa oljas in vid behov och skydda den från fukt och väta. Använd kärna ett möbelskydd.Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt. Ska möblerna stå ute, skydda möblerna väl med till exempel ett möbelskydd och se till att de inte regn och snö kommer i kontakt med möbeln.Mått Bredd: 55 cmDjup: 55 cmHöjd: 83,5 cmSitshöjd: 44,5 cmSitsdjup: 42,5 cmArmstödshöjd: 62,5 cm

Söker du ännu mer info om MARIEHOLM Stol Röd från tillverkaren MARIEHOLM? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar.

  • Produktnamn: MARIEHOLM Stol Röd
  • Artikelnummer: 6362300579495952
  • Kategori: Stolar
  • Varumärke: MARIEHOLM
  • Taggar: balkongstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 545 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa MARIEHOLM Stol Röd från MARIEHOLM och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på MARIEHOLM Stol Röd ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från MARIEHOLM som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya MARIEHOLM Stol Röd.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.