Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
GLIMMINGE

GLIMMINGE Smidesfåtölj Svart

GLIMMINGE Smidesfåtölj Svart är en stol med en spännande design i kategorin stolar från GLIMMINGE. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 595 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om GLIMMINGE Smidesfåtölj Svart från GLIMMINGE

GLIMMINGE är en klassisk liten cafégrupp perfekt för balkongen eller den lilla uteplatsen. Ytan på möblerna är patinerad för att ge dem en mer rustik känsla. Den är tillverkad av svart konstsmide med vackra romantiska detaljer, inspirerade av gamla gjutjärnsmöbler.Denna smidesfåtölj med stark förankring i den rustika cafékulturen, är samtidigt inne och nosar på den så populära femtiotalsestetiken med sina elegant smidda ben och stilfulla sitt och rygg ytor. En mångsidig fåtölj som klippt och skuren för de flesta uteplatser. Kombinera gärna med andra möbler ur GLIMMINGE Serien.MåttBredd: 56 cmDjup: 54 cmHöjd: 90 cmSitthöjd: 44 cmArmstödshöjd: 65 cm

Söker du ännu mer info om GLIMMINGE Smidesfåtölj Svart från tillverkaren GLIMMINGE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar.

  • Produktnamn: GLIMMINGE Smidesfåtölj Svart
  • Artikelnummer: 6362300585430903
  • Kategori: Stolar
  • Varumärke: GLIMMINGE
  • Taggar: cafestolar,stolar,utomhus
  • Pris: 595 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa GLIMMINGE Smidesfåtölj Svart från GLIMMINGE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på GLIMMINGE Smidesfåtölj Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från GLIMMINGE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya GLIMMINGE Smidesfåtölj Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.