Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
CUBE

CUBE SCUBA Orange

CUBE SCUBA Orange är en stol med en mycket snygg formgivning i kategorin stolar från CUBE. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 395 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om CUBE SCUBA Orange från CUBE

Härlig kubformad sittpuff. Finns i färgerna orange, rött, svart och turkost och matchar sittsäckarna i SWING CUBA-serien.MåttBredd: 40 cm Djup: 40 cmHöjd: 40 cmMaterialTyg: Plastklädd vattenavvisande polyesterFyllning: EPS-pärlor

Söker du ännu mer info om CUBE SCUBA Orange från tillverkaren CUBE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar.

  • Produktnamn: CUBE SCUBA Orange
  • Artikelnummer: 6362300584275413
  • Kategori: Stolar
  • Varumärke: CUBE
  • Taggar: sittsäckar,stolar,utomhus
  • Pris: 395 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa CUBE SCUBA Orange från CUBE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på CUBE SCUBA Orange ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från CUBE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya CUBE SCUBA Orange.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.