Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
CITHARA

CITHARA Solsäng Svart

CITHARA Solsäng Svart är en stol med en mycket snygg formgivning i kategorin stolar från CITHARA. Du kan köpa den hos Furniturebox för köpesumman 595 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Stilren och tidlös skapelse. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om CITHARA Solsäng Svart från CITHARA

CITHARA är stilren, funktionell och bekväm solsäng som höjer stilfaktorn på vilken uteplats som helst. Dess läckra design skapar en sofistikerad känsla som välkomnar dig till härligt häng i solen och långa mysiga samtal i den ljumna sommarkvällen. Solsängensstomme är tillverkad i svarlackat stål medan sits och ryggstöd består av slitstarkt textilene-tyg. Skandinavisk design i toppklass!Solsäng med stomme i svartlackat stål och liggyta i textilene-tyg.

Söker du ännu mer info om CITHARA Solsäng Svart från tillverkaren CITHARA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar.

  • Produktnamn: CITHARA Solsäng Svart
  • Artikelnummer: 6362300666013640
  • Kategori: Stolar
  • Varumärke: CITHARA
  • Taggar: solstol,stolar,utomhus
  • Pris: 595 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa CITHARA Solsäng Svart från CITHARA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på CITHARA Solsäng Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från CITHARA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya CITHARA Solsäng Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från CITHARA