Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BORNEO

BORNEO Solstol Vit/Grå

BORNEO Solstol Vit/Grå är en stol med stilren utformning i kategorin stolar från BORNEO. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 395 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit.

Mer info om BORNEO Solstol Vit/Grå från BORNEO

BORNEO är en snygg och praktisk solstol som passar lika bra i trädgården som på stranden. Den klassiska ?solstols-looken? känns väl igen men har kryddats med snygga och smarta detaljer, såsom de snygga armstöden och och handtaget på ryggstödets baksida. BORNEO har en vit stomme i stål samt en sits i grå textilene. Stolen är hopfällbar för att man lätt ska kunna transportera och förvara den. För dig som vill unna dig en komfortabel sommar!Praktisk solstol som passar lika bra i trädgården som på strandenSolstol med vit stomme och sits i grå textilene.

Söker du ännu mer info om BORNEO Solstol Vit/Grå från tillverkaren BORNEO? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar.

  • Produktnamn: BORNEO Solstol Vit/Grå
  • Artikelnummer: 6362300663600522
  • Kategori: Stolar
  • Varumärke: BORNEO
  • Taggar: solstol,stolar,utomhus
  • Pris: 395 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BORNEO Solstol Vit/Grå från BORNEO och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BORNEO Solstol Vit/Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BORNEO som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BORNEO Solstol Vit/Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från BORNEO