Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BADEN

BADEN Solstol Svart

BADEN Solstol Svart är en stol med stilren utformning i kategorin stolar från BADEN. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 545 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om BADEN Solstol Svart från BADEN

Vår BADEN solstol är tillverkad i stål och kraftig polyester. Stolen är steglöst ställbar för komfortens skull, men det går även att låsa stolen i önskat läge. Detta är en solstol som är perfekt för camping eller kanske en lat dag vid stranden.Steglöst ställbar solstol i svartfärgad stål och sits i svart polyester. Mått SittmåttBredd: 66 cm Djup: 113/178 cm Höjd: 116 cm Armstödshöjd: 66 cmSitthöjd: 45 cm Sittdjup: 52 cm Sittbredd: ca 50 cm

Söker du ännu mer info om BADEN Solstol Svart från tillverkaren BADEN? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar.

  • Produktnamn: BADEN Solstol Svart
  • Artikelnummer: 6362300579496909
  • Kategori: Stolar
  • Varumärke: BADEN
  • Taggar: solstol,stolar,utomhus
  • Pris: 545 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BADEN Solstol Svart från BADEN och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BADEN Solstol Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BADEN som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BADEN Solstol Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.