Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ÅRE

ÅRE Klappstol Svart

ÅRE Klappstol Svart är en stol med en spännande formgivning i kategorin stolar från ÅRE. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 445 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om ÅRE Klappstol Svart från ÅRE

ÅRE är en snygg och praktisk café möbelserie som består utav ett bord, soffa och klappstol som allihopa går att fälla ihop likt TORPET. Alla möbler i denna serie är tillverkad i vitlackerad akacia, men vissa möbler finns i svart.Denna praktiska klappstol i svartlaserad Akacia, är i sitt klassiska utförande ett självklart val för den som föredrar det genuint idylliska och romantiska framför det pråliga. Dyna kan köpas separat.Storlek Bredd: 38 cmDjup: 54 cmHöjd: 84 cm

Söker du ännu mer info om ÅRE Klappstol Svart från tillverkaren ÅRE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar.

  • Produktnamn: ÅRE Klappstol Svart
  • Artikelnummer: 6362300578641885
  • Kategori: Stolar
  • Varumärke: ÅRE
  • Taggar: matstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 445 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ÅRE Klappstol Svart från ÅRE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ÅRE Klappstol Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ÅRE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ÅRE Klappstol Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.