Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ORION

ORION Hylla Liten Vit

ORION Hylla Liten Vit är en vit stol med ljuvlig och dekorativ formgivning i kategorin stolar vita från ORION. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 565 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om ORION Hylla Liten Vit från ORION

ORION är en serie möbler i shabby chic-stil. Dess utförande i aluminium påminner mycket om konstsmide. Här blandas klassiska former med moderna funktioner och både stolen och bordet är hopfällbara för praktisk förvaring. ORION-Serien innehåller även tre funktionella hyllor.Hörnhylla i vitlackad smidesmetall i Shabby Chic utförande.MåttBredd: 35 cmDjup: 35 cmHöjd: 122 cm

Söker du ännu mer info om ORION Hylla Liten Vit från tillverkaren ORION? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar vita.

REA på ORION Hylla Liten Vit

Just nu är det tillfällig REA på ORION Hylla Liten Vit och du kan köpa för 565 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 595 kr, vilket ger dig en rabatt på 5%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: ORION Hylla Liten Vit
  • Artikelnummer: 6362300579496785
  • Kategori: Stolar vita
  • Varumärke: ORION
  • Taggar: hylla,trädgårdstillbehör,utomhus
  • Pris: 565 kr 595 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ORION Hylla Liten Vit från ORION och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ORION Hylla Liten Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ORION som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ORION Hylla Liten Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.