Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BADEN

BADEN Solstol Vit/Blå

BADEN Solstol Vit/Blå är en vit stol med stilren utformning i kategorin stolar vita från BADEN. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 545 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är blå. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om BADEN Solstol Vit/Blå från BADEN

Vår BADEN solstol är tillverkad i stål och kraftig polyester. Stolen är steglöst ställbar för komfortens skull, men det går även att låsa stolen i önskat läge. Detta är en solstol som är perfekt för camping eller kanske en lat dag vid stranden.Steglöst ställbar solstol i vitfärgat stål och sits i blå polyester. Mått SittmåttBredd: 66 cm Djup: 113/178 cm Höjd: 116 cm Armstödshöjd: 66 cmSitthöjd: 45 cm Sittdjup: 52 cm Sittbredd: ca 50 cm

Söker du ännu mer info om BADEN Solstol Vit/Blå från tillverkaren BADEN? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar vita.

  • Produktnamn: BADEN Solstol Vit/Blå
  • Artikelnummer: 6362300579496915
  • Kategori: Stolar vita
  • Varumärke: BADEN
  • Taggar: baden,baden-baden-stol,fåtöljer,stol,utomhus
  • Pris: 545 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BADEN Solstol Vit/Blå från BADEN och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BADEN Solstol Vit/Blå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BADEN som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BADEN Solstol Vit/Blå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.