Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
WESTERN

WESTERN Stol Konstrotting Vit

WESTERN Stol Konstrotting Vit är en stol med en strålande tjusig design i kategorin stolar & pallar från WESTERN. Du kan köpa den hos Furniturebox för beloppet 995 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om WESTERN Stol Konstrotting Vit från WESTERN

WESTERN är en modern och stilfull utomhusstol som passar på de flesta uteplatser. Stolen är gjord av lättskött och elegant konstrotting som är vävd för hand runt en stadig metallstomme. Den tillhörande sittdynan i grått tyg gör sittupplevelsen extra angenäm och ger en funktionell matstol som blir den perfekta sittplatsen under trivsamma utemiddagar med familj och vänner. Vit stol i konstrotting.

Söker du ännu mer info om WESTERN Stol Konstrotting Vit från tillverkaren WESTERN? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: WESTERN Stol Konstrotting Vit
  • Artikelnummer: 6362300663603853
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: WESTERN
  • Taggar: matstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa WESTERN Stol Konstrotting Vit från WESTERN och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på WESTERN Stol Konstrotting Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från WESTERN som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya WESTERN Stol Konstrotting Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.