Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
VOXTORP

VOXTORP Positionsstol Vit

VOXTORP Positionsstol Vit är en stol med en väldigt tjusig formgivning i kategorin stolar & pallar från VOXTORP. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 995 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Materialet marmor som den är skapad av är den metamorfa bergart som på senare år blivit omåttligt populär bland inredningsprodukter.

Mer info om VOXTORP Positionsstol Vit från VOXTORP

VOXTORP Fåtölj är en mycket stilfull, lättskött och praktisk fåtölj. Stolens design är avskalad och elegant med svepande linjer som för tankarna till en en vindstilla havsvik en tidig sommarmorgon. Materialen man använt sig av är vitlackad aluminium samt textilene och sittkomforten lämnar inget övrigt att önska. Fåtöljen är ställbar i sju positioner och går även att fälla ihop för smidig förvaring. I VOXTORP-serien finns även en stapelstol, ett bord samt en solsäng att tillgå. Somriga och avkopplande möbler för alla tillfällen!MåttBredd: 59 cmDjup: 77 cmHöjd: 106 cm

Söker du ännu mer info om VOXTORP Positionsstol Vit från tillverkaren VOXTORP? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: VOXTORP Positionsstol Vit
  • Artikelnummer: 6362300587940984
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: VOXTORP
  • Taggar: matstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa VOXTORP Positionsstol Vit från VOXTORP och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på VOXTORP Positionsstol Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från VOXTORP som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya VOXTORP Positionsstol Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.