Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SUMATRA

SUMATRA Stol Naturrotting

SUMATRA Stol Naturrotting är en stol med en läcker design i kategorin stolar & pallar från SUMATRA. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 1 295 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om SUMATRA Stol Naturrotting från SUMATRA

SUMATRA är en stilfull och mysig möbelserie i klassisk stil. Möblernas traditionella utseende skapar en charmig och romantisk atmosfär som smittar av sig på resten av omgivningen. Tillverkningsmaterialet är äkta naturrotting. Naturrotting bleks vid direkt solljus och mår inte bra av fukt och passar därför bäst på en torr plats under tak, gärna inomhus. En lyxig serie som har det där lilla extra!Stilfull och mysig möbelserie i klassisk stilStol i naturrotting inklusive beige dyna.

Söker du ännu mer info om SUMATRA Stol Naturrotting från tillverkaren SUMATRA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: SUMATRA Stol Naturrotting
  • Artikelnummer: 6362300663603716
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: SUMATRA
  • Taggar: balkongstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 1 295 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SUMATRA Stol Naturrotting från SUMATRA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SUMATRA Stol Naturrotting ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SUMATRA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SUMATRA Stol Naturrotting.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från SUMATRA