Varumärke
Om Svenssons i Lammhult:
Över 100 år i branschen
200 varumärken i utbudet
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
0472 - 487 00
svenssons.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Gemla

Solfjädern karmstol - svart, svart sits

Solfjädern karmstol - svart, svart sits är en stol med en läcker design i kategorin stolar & pallar från Gemla. Du kan köpa den hos Svenssons i Lammhult för varukostnaden 9 220 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om Solfjädern karmstol - svart, svart sits från Gemla

Solfjädern fåtölj tillverkad i svartlackad bok med sits i svart läder, Elmosoft.

Söker du ännu mer info om Solfjädern karmstol - svart, svart sits från tillverkaren Gemla? Klicka på knappen ovan till Svenssons i Lammhult för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: Solfjädern karmstol - svart, svart sits
  • Artikelnummer: 6605501520977036
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: Gemla
  • Taggar: stolar
  • Pris: 9 220 kr
  • Säljs hos: Svenssons i Lammhult
 
  • Om du är intresserad av att köpa Solfjädern karmstol - svart, svart sits från Gemla och klickat dig vidare till butiken Svenssons i Lammhult så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Solfjädern karmstol - svart, svart sits ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Gemla som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Solfjädern karmstol - svart, svart sits.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.