Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SEGUNDA

SEGUNDA Stol Svart

SEGUNDA Stol Svart är en stol med en läcker design i kategorin stolar & pallar från SEGUNDA. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 895 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Klassisk skandinavisk design - perfekt för det skandinaviska hemmet och stilen. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om SEGUNDA Stol Svart från SEGUNDA

SEGUNDA är en bekväm och charmig trädgårdsstol som blandar influenser från både då och nu. Den detaljrika designen i kombination med den stadiga konstruktionen resulterar i en snygg och hållbar stol för sommarens alla tillfällen. SEGUNDA har en stadig stomme i aluminium. Sits och ryggstöd består av slitstarkt och följsamt textilene-tyg. Stolen är stapelbar för smidig förvaring under vinterhalvåret. Skandinavisk design i toppklass!Stol i svart aluminium och textilene-tyg.

Söker du ännu mer info om SEGUNDA Stol Svart från tillverkaren SEGUNDA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: SEGUNDA Stol Svart
  • Artikelnummer: 6362300666013806
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: SEGUNDA
  • Taggar: balkongstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 895 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SEGUNDA Stol Svart från SEGUNDA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SEGUNDA Stol Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SEGUNDA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SEGUNDA Stol Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från SEGUNDA