Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
RADISON

RADISON Stol Grå

RADISON Stol Grå är en stol med en praktfull design i kategorin stolar & pallar från RADISON. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 1 295 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om RADISON Stol Grå från RADISON

RADISON är en bekväm och praktisk trädgårdsstol som passar på de flesta uteplatser. Den moderna designen skapar en elegant och inbjudande känsla som smittar av sig på sin omgivning. Stolen är tillverkad i flätad konstrotting och har en stomme i aluminium. Stolen är stapelbar för smidig förvaring under vinterhalvåret. En lätthanterlig och prisvärd stol som låter dig njuta fullt ut under sommarens soliga dagar!stol i grå konstrotting med armstöd i konstträ. Stomme i aluminium. Dyna ingår ej.

Söker du ännu mer info om RADISON Stol Grå från tillverkaren RADISON? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Stolar & Pallar.

  • Produktnamn: RADISON Stol Grå
  • Artikelnummer: 6362300666013771
  • Kategori: Stolar & Pallar
  • Varumärke: RADISON
  • Taggar: matstolar,stolar,utomhus
  • Pris: 1 295 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa RADISON Stol Grå från RADISON och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på RADISON Stol Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från RADISON som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya RADISON Stol Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.